produktblad 2019side2nov

De fleste julemarkeder er blevet aflyst, derfor kører jeg en varetur med måltidsmostene fra StrynØfrugthave til private, så har du chancen for at få leveret mostene direkte til døren.

Jeg kører på Sjælland d 18 og 19 november og skal havebestillingen senest på søndag d 15 november. Vedhæftet finder du en oversigt over de måltidsmoste jeg hartil salg. Det er jo stadig årgang 2019, som er mærket bedst før maj 2021. Den ny årgang af æblerne i år bliver presset i løbet af den næste måned og er førstklar til salg i januar.

Måltidsmostene koster 65 kr. for specialmostene og 60 kr.for enkeltsortsmostene + 1 kr. i pant på flasken. (panten returneres i alle større dagligvarebutikker) der er 6 i en kasse og der kan blandes frit. Hvis du køber 60 flasker/10 kasser giver jeg 10%. Jeg blander også gerne “smagekasser” med 6 forskellige, en fin gave 😀 Tryk på linket foroven så finder du det aktuelle udvalg.

Som ekstra Juletilbud har jeg de små Mettes Most (25 cl) 1kasse med 8 forskellige varianter (fx med solbær, med hyldebær, med mynte), eller 8 stk. af ”rød og rund” en ren æblemost. 150 kr. + 8 kr. i pant, en fin gave til børnefamilien. Jeg leverer gratis ved køb for 1000 kr. køber du for mindre koster leveringen 100 kr. Når du bestiller skriv gerne om levering torsdag eller fredag passer bedst, så gør jeg mit bedste for at lægge en tur, der passer, men skal selvfølgelig have tingene til at gå op. Jeg kører fra Nyborg over København til Helsingør. Bor du langt fra denne rute skriv alligevel, så finder vi ud af det.

Jeg planlægger en tur til Jylland i starten af december, her kommer jeg forbi Odense, så send bare en mail, hvis du er interesseret i levering.
Med venlig hilsen
Mette