Man er altid velkommen på Strynø!

Hvis jeg er hjemme ( ring 40178137) åbner jeg gerne mosteriet, så I kan købe most og gå en tur i plantagen. I sæsonen har jeg også en lille vejbod med honning og andet godt overskud fra plantagen f.eks lækre opalblommer i august.

Jeg kan selvfølgelig ikke give alle, som kommer enkeltvis den store rundtur, men vil meget gerne tilbyde grupper, som har reserveret på forhånd, en guidet rundtur i plantagen, mosteriet og æblernes mange smage. I skal betale lidt for min tid, men får tilgengæld et par timers frugtoplevelser smiley

Jeg kommer også gerne ud og holder foredrag om frugt og ø-liv og/eller holder deciderede most-smagninger, hvor vi går i dybden i æblernes smagsunivers.

I kan se mere på den vedhæftede fil

Og I kan se mere om mulighederne for oplevelser på Strynø på hjemmesiden www.strynoe.dk
Der er muligheder for at leje smakkejoller og kajakker på Smakkecentret, blive kørt rundt på øen med Bents traktorvogn (Sønderly) og høre om Ø livet. Man kan også besøge Danmarks mindste syltetøjsfabrik Øhavets syltetøj, som forøvrigt også laver Danmarks bedste syltetøj. Ja nu skal der måske en overnatning til (husk her har vi rigtigt mørke om natten, så man kan nyde stjernehimmelen), det er vigtigt at tage sig tid og til at komme ned i gear, det er en del af Ø-oplevelsen….
Men se selv de mange muligheder på hjemmesiden.

På gensyn
Mette