Det lader til, at vi skal have en sommer, hvor vi alle rejser rundt i Danmark. Det kan der komme rigtig mange gode oplevelser ud af!
De danske småøer er bestemt en rejse værd.
Som de øvrige år tilbyder jeg rundvisninger i plantagen for grupper og efter forudbestilling.

Rundvisning på 1 1/2 time i plantage og mosteri. Snak om æbler, økologi, biodynamik, ø-liv og iværksætteri. Derefter mosteriet med smagsprøver og snak om smag og forarbejdning. Pris 50/ person dog minimum 500 kr.

Yderligere decideret smagning 1 time. Fokus på smagene af de rene æblesorter eller mulighederne, der kommer med brugen af cideræbler, mousserende moste, urter og mere. Pris + 30kr/person minimum 300 kr. I år vil jeg i sommerperioden desuden have åbent i mit ny showroom og dage, hvor man kan melde sig på en rundvisning som enkelt person. Se på siden her for muligheder og åbningstider.

Min vejbod med “Mettes Most”, honning og lidt grøntsager og frugt efter årstiden har altid åbent. Når jeg er hjemme sælger jeg gerne specialmostene fra mosteriet og I er velkomne til at gå en tur i plantagen. Skal der aftales en dato i forvejen, skal man dog bestille en rundvisning.
Alle corona retningslinier bliver selvfølgelig overholdt.

Ring på 40178137

se mere om Strynø på www.strynoe.dk

Vi ses
Mette