Besøg StrynØfrugthave, der ligger en hyggelig halvtimes sejltur fra Rudkøbing. Derefter er der ca 3 km dejlig gåtur til det nordvestlige hjørne, hvor gården ligger, eller lej en af beboerforeningens cykler ved havnen . Se mere om Strynø her www.strynoe.dk

Der er flere muligheder for at se og smage mostene:

Vejboden
Ved Gården Korsvejen 9 er en vejbod, hvor man døgnet rundt (påske til og med efterårsferien) kan købe de mange typer ”Mettes Most”. Ved købmanden kan man købe  ”måltidsmosten”, som er den most der sælges til restauranter.

Salg efter aftale
Hvis du skal købe lidt mere, åbner jeg gerne for salg af måltidsmostene efter aftale 40178137.

Besøg vores showroom i juli
I juli er der åbent i gårdens showroom hver dag kl 13 til 16 undtagen tirsdag. Ellers når flaget er ude. Starter lørdag 2 juli til og med søndag d 31 august.
Her kan du købe alle typer most, skind fra gårdens egne får og udvalgte lopper. I det tidsrum er man velkommen til at gå en tur i plantagen på egen hånd.

Rundvisninger i plantagen for grupper og efter forudbestilling.
Rundvisning på 1 1/2 time i plantage og mosteri. Snak om æbler, økologi, biodynamik, ø-liv og iværksætteri. Derefter mosteriet med smagsprøver og snak om smag og forarbejdning.
Pris 50/person dog minimum 500 kr.
Yderligere decideret smagning 1 time. Fokus på smagene af de rene æblesorter eller mulighederne, der kommer med brugen af cideræbler, mousserende moste, urter og mere.
Pris + 50kr/person minimum 500 kr.

Andre aktiviteter
Annonceres på hjemmesiden, Strynø siden på facebook og på Instagram #strynoefrugthave

Husk, jeg tager også ud i løbet af vinteren og laver foredrag og smagninger.


Ring på 40178137